Kaja Grobelna en Britt Herbots zien af in Bologna

20182209: Belgian Yellow Tigers Kaja Grobelna en Britt Herbots kijken in spanning naar de wedstrijd van de Belgian Red Dragons tegen Australië op het wereldkampioenschap volleybal in Bologna (Italië).Onze Red Dragons moesten gisteren in Bologna de ontgoochelende wedstrijd tegen Slovenië van zich af zien te spelen. Tegenstander Australië werd onlangs in Aalst nog met droge cijfers naar huis gestuurd en er mocht dus verwacht worden dat de Red Dragons de rug zouden rechten om met een goed gevoel naar de galawedstrijd tegen Brazilië te trekken. 
Igor Grobelny had met zijn invalsbeurten tijdens vorige wedstrijden goede punten gescoord en mocht dan ook starten tegen de zogenaamde ‘Volleyroos’. Hij bedankte voor zoveel vertrouwen met een knalprestatie en werd zelfs man van de match.

Zou de aanwezigheid van zusterlief daar een rol in gespeeld hebben? Aandachtige toeschouwers konden in de tribunes maar liefst twee Belgian Yellow Tigers spotten, nl. Kaja Grobelna en Britt Herbots. Beide dames spelen dit seizoen voor Busto en kwamen naar Bologna afgezakt om de Red Dragons – en dan natuurlijk vooral Igor – aan het werk te zien. Ze werden een attractie op zichzelf. Het is duidelijk dat supporteren hen meer hartkloppingen bezorgd dan zelf spelen.

%d bloggers liken dit: