Abonnement magazine

Beste lezer,

Heeft u reeds genoten van wat BeVolley u de afgelopen 8 maanden maanden gebracht heeft? Iedere maand reikhalzend uitgekeken naar het verschijnen van een nieuw BeVolley Magazine en het vervolgens in één ruk uitgelezen? In een breuk gelegen van het lachen na het verschijnen van weer een nieuwe video of leuke foto? Gelooft u dat de geweldige sport die volleybal is, het verdient om op een moderne manier onder de aandacht gebracht te worden? Aarzel dan niet en neem een abonnement op BeVolley Magazine. Half mei verschijnt ons eerste betalende nummer en u wil dit toch niet missen. 

SupportersRedDragonsU krijgt er niet alleen een jaar lang een prachtig digitaal magazine voor, maar u zorgt er mee voor dat BeVolley kan blijven bestaan. Er kruipt immers heel wat tijd en geld in het maken van dit alles. En zeg nu zelf, dat alles voor de prijs van 12,10 euro…daar kan u toch niet voor sukkelen. 

Wat moet u doen?

Heel eenvoudig: Schrijf de som van 12,10 euro over op rekeningnummer BE08 1430 9960 0513 en vermeld de naam en het mailadres van de geabonneerde als vermelding. Let dus op, als u bv. een abonnement cadeau wilt doen, moet u het mailadres opgeven van diegene voor wie het cadeau is, niet dat van uzelf. Elke maand krijgt u dan de link voor het magazine doorgestuurd via het opgegeven mailadres. 

Wij danken jullie alleszins voor alle blijken van waardering die we in ons korte bestaan al gehad hebben en hopen dat dit zich ook zal vertalen in de nodige werkingsmiddelen om verder te gaan met het mooie project dat we begonnen zijn,

De BeVolley redactie

%d bloggers liken dit: